Elämääkö

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Ajattelen, miten pitkään tämäkin kaikki kestää,
Jokainen meistä kuolee joskus

Entä jos se on ohi huomenna?
Ei sitä voi koskaan käsittää
Jos vain menee pois

Tai ehkä ei, ehei
Ehkä viiden vuoden päästä?

Mieluiten ei koskaan,
tahtoisi vajota pohjaan
Ohjaakohan siellä jokin?

Ehkä vasta kuudenkymmenen vuoden päästä
Toivottavasti,
onneksi on

t o i v o a

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut