avoimuus?

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 4.5.2024 15:18

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Tunnetilat vaihtelee, olo on sekava
Ei pysty olemaan aina ekana
Tunne kulkee eritietä, järki käskee toisin,
Sydän tekee mitä tekee, jos vain voisin
Tehdä oikein, ei sattuisi kai
joka vitun maanantai, ja sunnuntai
Maailma muuttuu, unohtuu ihmisyys
katoaa maailma, tuo kaikkien omaperäisyys
Saa tuntemaan matkan raskaalta,
jos joka tilanne maistuu paskalta
Kaipaus murtaa ilon, tehden elämänkaaresta
turhan vinon
Aika näyttää, sillä välin mielen täyttää
Monet ajatukset

Selite: 
Vähän turhaa kiroamista mut joo.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voin yhtyä Fionan kommentointiin tässä. Mutta sen voin kertoa myös, että kun lopulta oivaltaa sen, ettei oikeasti TARVITSE kuunnella toisten negatiivisia sanomisia tai loppupelissä miellyttää ketään muuta kuin itseään --- enkä nyt tarkoita narsistisessa mielessä --- se on valtava, vuoristoradan huikaiseva, upea vapauden tunne tajuta! Helppoa se ei ole, ja vaatii jatkuvaa ylläpitoa ... jokainen on ainutlaatuinen ja jokaisella on oikeus olla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut