Ajatuksen kaltainen

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 23:16

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Viiltävä kipu, kääntyy tuskaan tie
tieto siitä ettei luoksesi vie
Polku yhteinen, unta toiveiden vaan
tahdonko jäädä sitä katsomaan?
Sydän sitä jää kaipaamaan,
sammuuko mieli herkin?
Taisin siitä saada sinulta merkin
En tahdo, on vastaus sille,
jätän hetken sen kaltaisille,
jotka pystyy tahtosi täyttämään,
elämääsi jotenkin säväyttämään
Tehden siitä valoisamman elää,
ettei sinun tarvitse pyytää enempää
Ei tarvitse enää mitään pelätä,
Kunhan sinun on hyvä silloin,
tunne siitä vie uneen illoin
Minutkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinkin rakkaudesta voi laulaa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut