Nimetön

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 11.6.2024 19:50

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Sinulla on se, mitä minulla ei ole
Sinä pääset vapauteen, jään yksin huoneeseen
Mietin miten ajan kestän sinua ilman,
tuhoat samalla koko maailman
Jätät minut suremaan poismenoa,
sydämeeni ei kuitenkaan jää mitään eloa
Lennät ylös pilvien taa, maailmani katoaa
Mieleen jäät elämään, kuinka sitä hetkeä pelkään
Tahtoisin lähteä mukaan, eikä surisi kukaan
Makaat maassa elottomana, enkä sitä voi käsittää
Miten voinkaan niin paljon välittää?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut