Harhakuva

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 20:23

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Sun kanssas kaikki ois helppoa

Sais olla, tulla ja mennä vaan
uskoa yhteiseen unelmaan

Luottaa, ottaa ja paljon antaa,
kaksin kaikki taakat kantaa

Painaa pään vasten,
ottaa yhteinen askel

Kohti unelmaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhutteleva ja samalla koskettava tunnelma runossasi..

Tällaista rakkautta toivoisin kaikille :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot