poissa?

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 11.6.2024 19:50

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Olen poissa,
siellä missä et minua nää
Olen poissa,
on hämärää
Menin pois,
koska sanoit niin,
usko hiipui kyyneliin
Avartaen maailmaa,
voi nähdä sen kauneuden,
tuon kirkkaan valon,
sen kaiken haureuden
tuntea sisällä lämpimän ihmiskuoren,
silti sen kylmyys jäädyttäisi
jopa tulivuoren

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut