Kaunein uni

Runoilija maratyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ehkä olen liian paha unelmoimaan

Silti tulet uniini aina uudestaan ja uudestaan

Selvänä kuin eilinen

Tietäen että huomista ei tule

Olet Se Kaunein uni

Mutta ne eivät koskaan käy toteen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot