....

Runoilija Lauurraa

Elämän syöksykierteessä
Hyppäsin liian suuriin kenkiin
Yritin pitää perheeni kasassa
Mutta se hajosi käsiini tuhansiksi sirpaleiksi
En voi ymmärtää miksi joku haluaisi jättää kaiken
Unohtaa miehensä
Jättää lapsensa
Hukata puolet elämästään
Mutta sinä niin teit

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot