Ihastustako?

Runoilija chiaro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.9.2006
Viimeksi paikalla: 16.2.2024 23:59

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Puhelin soi...
Sä sanot ' moi' ja naurat.
Mun henki salpautuu
kun kuulen sun äänen....

Mun sisällä kuplii
kun kuulen sun naurun...
Iholla kipinöi ja rätisee
sydän lyö laukkaa...

Sä kerrot, että pelkäät
onko tää liian hyvää...
ollakseen totta.

Mutta mä oon vain
pieni, herkkä nainen..
Kaiken tän kuoren alla.

Mä pelkään yhtälailla...
Että meen rikki,
haavoitun, hajoan...

'Ehjätään toisemme',
kuiskaat mulle..

'Rakastetaan'....


-chiaro-
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus voi tuntua tuolta, kun ihanuus soittaa.
Olipas kaunis, hauras, avoin. Pidin kovasti ja kosketti.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
chiaro Yön tunteina 24.2.2017 3 Runo
chiaro Nimetön 26.3.2013 1 Runo
chiaro Surua, Sumua 15.2.2017 2 Runo
chiaro KOSKETUS 16.3.2017 3 Runo
chiaro Olet jo mennyt 15.2.2017 2 Runo
chiaro Hetki 16.2.2017 2 Runo
chiaro Suru 14.8.2018 4 Runo
chiaro Rakas 15.2.2017 1 Runo
chiaro Ihastustako? 16.2.2017 2 Runo
chiaro Kipua 15.2.2017 1 Runo