Nimetön

Runoilija LostAndDelirious

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 18.2.2007
Viimeksi paikalla: 8.9.2016 10:02

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

lehtien tippuessa koivuista
en enää ikävöi sinua

istun ylpeä sydän rinnassani
tässä tahritulla penkillä

kylmän ilman kosketus ihollani
on parempaa kuin sinun huulesi

ja nauran
niin minä nauran ja haen valkoviiniä

tänään juhlitaan
minä pääsin ylitse sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Haikeaa sinua...<3

 

Käyttäjän kaikki runot