Piilossa

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Piilottelet tyynyni alla.
"Itketkö sinä?",
minulta kysyttiin,
kun sinut huomattiin.
"En",vastasin.
"Minulla on nuha".

Totta, mutta
ei kuitenkaan.
Olet vierelläni,
kun öisin
ulvon kaipuutani
kuulle
- nenäliinani.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot