Kadotettu taito

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Oleminen.
Sitä olen kaivannut,
toisilta kadehtinut.
Mieltäni pakottanut:
Rauhoitu!
Lepää.
Ole vaan.

Selite: 
todellista ylellisyyttä...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot