Aavistus keväästä

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 
Odotit, että elämä järjestyy ulkoisten ja sisäisten odotusten mukaisesti.
Kun niin ei tapahtunut, särkivät ne sinut painollaan.

Pyrit murskaavan painon alta hengittämään.
Tasopaino lähestyi, mutta maailma ei ollut mukaisesi.

Haavemaailma houkutti, vaikka pyrit olemaan läsnä arjessa.
Mielikuvissasi olit vahva ja itsenäinen. Pärjäsit.
Arjessa surijan olemuksesi palasi hengissäpysymisen yleiseen olotilaan
- suorittamiseen.

Mietit itseäsi ulos ongelmista tyydyttävään elämään.
Ulkona tuntui aavistus keväästä - auringon pilkahdus pimennysverhon takaa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Läpi tunkevaa valoa,
Kirkastusta.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot