Lunatic

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 

Katselen taivaalle.
Kuun valossa on
jotain rauhoittavaa.

Nojaan päätäni ikkunaan.
Huokaan.
Ei nukuta yhtään.

Toivon, että voisin
valvoa kaikki kuutamoyöt
tähtitaivaspyjamassani.
Miettiä, ajatella,
vatvoa menneitä
ystäväni kuun kanssa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Täynnä rauhallista oloa, yksinäisyyttä.
Tähtitaivaspyjama kuullostaa niin mukavalta.
Mieleeni tulvii tummansininen satiinikangas joka on täynnä keltaisia tähtiä.

Voin samaistua runoon ja ajatella itseni siinä.

Etpä ole ainoa kuuhullu :) Minäkin aiheesta taannoin runoilin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot