Vahvuus

Runoilija Pirteä Pippuri

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.9.2006
Viimeksi paikalla: 7.12.2023 16:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.9.1981

Ihminen on itsensä vastakohta.
 
Ollappa puu.
Iso sellainen.
Tukevat oksat ja rotevat juuret,
jotka ankkuroisivat varmasti
paikoilleen myrskyssä.

Kukoistaisin keväällä,
viheriöisin kesällä,
hehkuisin syksyllä ja
seisoisin tukevasti talvella
- vahvana.
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea :)

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot