Yön ulappa

Runoilija Midian

Käyttäjän <span class="sydan sydan-punainen"><svg width="10"height="10"viewBox="0 0 1000 1000"xmlns="http://www.w3.org/2000/svg"><path d="M497,203C537,107,630,40,737,40C881,40,985,164,998,311C998,311,1005,347,990,413C969,503,919,583,852,643L497,960L148,643C81,583,31,503,10,413C-5,347,2,311,2,311C15,164,119,40,263,40C370,40,457,107,497,203z"/></svg></span> Midian kuva
nainen
Julkaistu:
16
Liittynyt: 31.7.2006
Viimeksi paikalla: 10.5.2024 3:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Reflection of A Mind





I don’t ghost people I just haunt them.
—  Gothic Proverb






For The Intuitives (part 1)

Vahva suositus myös part 2:lle

(“Listen on a good sound system,
at a time when you can devote your full
attention.”)


 ∴
 

“Practice any art . . . no matter how well or badly, not to get money and fame, but to experience becoming, to find out what’s inside you, to make your soul grow.”

      — Kurt Vonnegut

 


 


The desire to know your own soul

will end all other desires.

— Rumi




Vihreämpi vaihtoehto Googlelle:

Ecosia

💚

 

 



Galaksit nupullaan kieleni alla
valmiina räjähtämään tähtien väliseksi tomuksi
unihiekaksi silmiisi

hiljainen todistaja
noidanluutasumussa

kaikki rakkaat syntimme
sielumme höyhenenraskaan taakan alla
olemisen sietämätön keveys

rakkautemme
eebeniin kaiverrettua 
toivonmustaa

navigointia yön sylissä

vaan en pelkää pimeää
maailmanpaloa, tuonentuhkaa
en viimeistä huokausta 
tai syvään soivaa hiljaisuutta
ennen lopullista valoa

niin kauan kun olet 
minulle eedenin yö
ja lupa hengittää veden alla

kidukset täynnä 
kuolleenmerenkalastajien unia

mariaanienhautasydämemme
läpi yön ulapan
aamuun aukeavaan
Selite: 
Black Veil Brides - In The End
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, tämä runo ei selitetta kaipaa.
Ihanat vertauskuvat, ja kuvailu ✨✨✨
 

Käyttäjän kaikki runot