Kertakäyttöunelmia

Runoilija delirium

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 15.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On hyväksyttävää antautua hänelle, taas.
Riisutua, tarkoitan. Riisun itseni nyt.
Kuvaan itseäni alastomana ja julkaisen sen nähtäväksesi.
Haluan, että sinä näet.
Sinustahan minä unelmoin joka yö. Joka päivä myös.

Haaveilen sinusta, sinusta istumassa viereiselläni tuolilla, käärimässä savukkeita ja polttamassa niitä.
Polttamassa ja kertomassa kirjallisuudesta ja sen tärkeydestä.
Sinun huonoin piirteesi on se, että kaikki tekosi ovat niin täydellisiä, yhtä täydellisiä kuin ranska jota osaat puhua.

Pyydän, sano jotain jota et itsekään ymmärrä.
Jotain, mitä et kerrankin voi hallita.
Tee jokin virhe, että minä en olisi aina ainoa joka tuntee itsensä mitättömäksi.
Sano, että pidät minusta alastomana. Sano se.
Sinä et ikinä sanoisi sitä.
Ei, sinä jatkaisit savukkeidesi polttamista.

l'un, deux, trois, quatre. Kymmeniä imuja.

Olet niin täydellinen, että et edes kuolisi syöpään.

Sinä kuolet vain siihen, mihin itse haluat kuolla.
Kaikki on aina sinun ehdoillasi.
Sen takia minä palvonkin sinua ja tarjoan itseni alastomana sinulle.
Sinä hallitset kaiken ja olet täydellinen kaikessa.
Olet niin erityinen, että sinun jälkeesi muut ihmiset ovat minulle vain verta, lihaa, luita ja tyhjyyttä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot