Kahvipöytä

Runoilija loveaholic



siinä on ruskeita tahroja valkealla
paperilla, josta tulee kylmiä väreitä
kun osuu kynnellä
oikeaan kohtaan

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin viisaasti todettu.
Huikean hieno.
Lyhyttä mutta mieleen painuvaa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut