Aallot

Runoilija loveaholic



       loppuunkuvailen puun

                    jota revitään,
                    hymyten pyydetään setvimään juuriseitit
                                              --
       joentörmä ilakoi kutsuvammin.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau! Hieno!
tämä runo jättää arvailulle ja tulkinnalle tilaa.
Kivoja sanoja, ja erityisiä merkityksiä.
Laittaa miettimään, elämässä on paljon ihmeellisyyksiä <3
Mulle tämä on sinun kirjoittajatyylin onnistuneimpia kuten runo "Paljas" eli koen tässä enemmän kuin pelkkää sanakikkailua tai tyylittelyä tyylin vuoksi. Loppuunkuvailu. Juuriseittien setviminen. Ja sitten tuo mainio lopetus: joentörmä ilakoi kutsuvammin. Runon esteettinen/muodollinen rakenne rivityksineen ja loppuriviä edeltävine viivoineen toimii eli paketti on ryhdikkäästi kondiksessa. Toisin sanoen toimii mulle. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut