Lapsi

Runoilija loveaholic



 on viilentävää mirhamia nitisevään maailmanpyörään

                            sen soisi seisahtuvan                   
                           tämän maiseman yllä

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pieni asia voi muuttaa suuria kokonaisuuksia, tai parantaa olemisen laatua. Hyvin vangittu elämän taitekohta, johon ajanlaskun voisi pysäyttää, hetkeksi ainakin nautittavaksi. 
Ajattelin tämän luonnon suojeluna ja kulutuksen pysäyttämiseksi lasten tähden. 
Hienosti käytät sanoja ja jätät monelle tulkinnalle tilaa. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut