Matkalla

Runoilija loveaholic



toinen silmä kiinni — 
lämmin tuuli, polttava hiekka olkapäällä
ja tarinoita, joita ei tarvitse kertoa
vielä

raukea aurinko, tie
minusta sinuun


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan upealla matkalla ollaan tässä elämässä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut