Kotiinpaluu

Runoilija loveaholic




 puhumme valojen katveessa
 musiikki, sadepisarat; säärten varjot
 leviävät kuin muste vedessä, jota janoan


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmasti on paljon muutakin mielessä. Antaa tulla vaan, kaikki ulos.
tyylikäs, jopa hieman viettelevä teksti. hienoa.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut