Äiti

Runoilija Lumikukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Yksinäinen ja masentunut,
elämän koulima ja pelokas

Hiukset latteat ja surkeat,
hampaat rosoiset, hieman ruskeat

Hymy persoonallinen,
ilme eloisa ja toiveikas

Sydän kuitenkin lämmin ja hellä,
rakkauden kokoama
- kerrassaan valtava

Vaikket täydellinen tai rikas,
Ikuisesti aina äitini

- Rakkain ja kaikkein parhain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, rakastava runo. Hienoa!

Aivan ihana! Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot