Syksyn ihanat värit,
muistan vaikka katosit.
Kuin sinun silmät,
ne rakkauden hedelmät.
Onneni liekki herää,
hymy huulillani lepää.
Yksin sielu rauhassa,
muistelin salaa unessa.
Sen ihanan hetken,
muistan lemmen retken.
Olit kuin sulanutta vahaa,
sain kiihkeästi rakastaa.
Jos kyyneleen voisin antaa,
ei hymy koskaan palaa.
Niin paljon ollut pahaa,
ettei sanotuksi saa.
Muistoissa viimeisen hetken,
muistan sinut kuin eilisen.
Vielä tulee hiljainen matka,
milloin hiljenee yksi aika.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi