Ongella

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 29.4.2024 16:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Aivoaineeni
muhjuisella pinnalla
Ongen koho
 
Ajatusten näykkäyksiä
säikkyen
minä, hattu silmillä, odotan

Jotakin,
En mitään,
Mitä tahansa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea vertauskuva, elämä on lähes jatkuvaa ajatusten onkimista.
Tykkään tästä!
Yhtä jännittäviä kumpikin, ongenkohon nyppäisyn tai kuningasajatuksen odotus:
Helkkarin hyvä. Tätähän se on, yleensä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot