158

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 20.5.2024 17:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Sinä olet uni,
sumuinen sade.

Sinä olet,
eikä sinua ole.

Vartalosi herkän viivan
piirsin usvaiseen ilmaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Onkin niin pimeää ja usvaa, että eikun vain mielikuvitusta kehiin <3
Kaunista, herkkää kerrontaa.
Nämä ovat niitä "unirunoja". Suruun?

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut