7.

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 5.5.2024 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Taivaan sininen värinä
kruunua kantavan pääsi päällä.

Vuosituhansien marmoriin,
painan katoavan käteni
katoavan jäljen.

Olla ja elää,
kokea kevät
rinteidesi helmoissa.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on monta tarkoitusta, kannattaa elää joka tapauksessa <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut