14:15

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 5.5.2024 21:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Pienen ajatuksen verran,
talviselle taivaalle
huokaisen.

Lyhyt päivä sinä olet,
laimea liekki,
roihua vailla.

Nukut illan viileyteen,
muisto aamusta
sammuvassa

mielessäsi.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanasti ajateltu, kunpa asiat olisi hyvin, mahdollisimman monella <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot