Silmät, silmät

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2024 4:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Tiheälehtisen
pensaan viereen
valoköynnösten ja pimeän
sulamispisteeseen

Kannoin pullon
mustaa enkeliä

Ja
ikivanhoilla
marmoriportailla
istuessani

Jälleen kerran

Helähti jokin minussa
                       laulamaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan ihanasti kirjoitettu jälleen <3

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot