Pastissi 4

Runoilija Sateessa

mies
Julkaistu:
358
Liittynyt: 28.10.2005
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 19:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.5.1989

Lacrimosa dies illa
Qua resurget ex favilla
Judicandus homo reus.
 
Enää ei jazzia
näissä huoneissa 
vain seinistä kimpoileva basso

kuplii ja kurnuttaa

Paljastetut olkapäät
silmissä uskallettu hymy
Kaiken alta hajuvettä ja hikeä

ilmaan jää

Aamubussin huurteiseen
ikkunaan, joku toiveikas
piirtää suipon veneen.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin monimuotoista kerrontaa, toiveikas kannattaa aina olla.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot