Lähtö

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus vastaukset,
vaikeisiinkin kysymyksiin,
tulevat kuin salama kirkkaalta taivaalta.
Hetkessä vain tietää mikä ratkaisu on oikea.

Mennytta elämää,
monta jätesäkillistä,
kaatopaikalle vietäväksi.
Tulevaisuutta varten,
kasa pahvilaatikoita eteisessä.
Odottamassa.
Tyhjinä vastaanottamassa tulevaisuutta.

Ja minä,
valmiina lähtöön,
avoimin mielin ja sydämin.
Kokoajan varmempana,
että päätökseni on oikea.

Selite: 
Kun saapuu silmitön talvi, on aika vaihtaa maisemaa...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot