Sinä

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Et sinä ole yhtään parempi kuin kukaan muukaan.
Vaikka tekisit kuinka paljon töitä
tai olisit muutenkin ihan mitä tahansa.

Sanot
olevasi lojaali,
auttavasi ystäviä.
Olevasi hyvä tyyppi.
Painat pitkää päivää,
etkä lusmuile kuten me muut.

Ihmisten hakkaaminen on ok. "Jos ne alottaa", kuten sinä asian ilmaiset.
Tai jos sanovat mielestäsi väärän sanan.
Tai jos olet kännissä.
Tai pahalla päällä.
Tai...

Luulet niin olevasi!
Hyvä tyyppi.
Kova äijä.
Ja minä kun välillä mietin onko sinulla tunteita ollenkaan.

Ja toisinaan...
Että kylläpä voi olla heikko itseluottamus,
kun noin pitää olla
olevinaan.

Selite: 
Ärsytyksen puuska...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot