Oli aika...

Runoilija Tiikerinpentu

nainen
Julkaistu:
67
Liittynyt: 24.8.2005
Viimeksi paikalla: 24.4.2024 13:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Oli aika
jolloin istuin vielä iltaisi ikkunalla.
Katselin ohikulkevia autoja ja
odotin.
Harvoin se mitenkään palkittiin.
Kuinka turhauttavaa.

Enää en jaksa edes sitä.
Ei ole vaivan arvoista.
Odottaa voi muutenkin.
Vaikka tuijottamalla televisiosta Kauniita ja Rohkeita.

Selite: 
Niin, harvoin odotus palkitaan... vaikka kuinka odottaisi... Kaikilla on niin kiire nykyään...
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot