Eksyksissä

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
73
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 15.5.2024 21:50

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 
Pelkään että kevät sulattaa
 lumeen jättämät jalanjälkeni
   enkä löydä takaisin kotiin

Toivon että jaksat etsiä minua
 löytäisit...
ennen aurinkoa ja keväisiä tuulia
  ennen kuin kadotan jalanjälkeni, 
     kotini
       ja sinut...


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Toivottavasti tuo "joku" löytää Sinut ja ottaa syleilyynsä <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot