sinä olet huominen

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
vaikka maailma on pysähtynyt tänään
ja jossain valtamerten takana
hiekkarannoilla tanssivat vain palmupuut
sinä olet aamujeni aurinko

olet pienempi kuin kukaan muu
mutta rakkauttakin suurempi

sinussa on kokonainen huominen
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno. 
Ihanaa, usko huomiseen parempaan tulevaisuuteen on varmasti vahva <3 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut