delete all?

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ohitan tämän päivän
tänään on jo myöhäistä saada tämän enempää
palaan takaisin viimeisen kerran
kokeillaan voisiko tää sattua vielä enemmän

pyyhin yli virheet ja puolikkaat sanat
älä katso minua
koska joka kerta kun teet niin mä hajoan
aloitan alusta heti huomenna
huomiseen on tarpeeksi pitkä matka

Selite: 
what was the hardest part?
Kategoria: 
 

Kommentit

osaat kirjottaa hyvin! tykkään lukee näitä :) ja kiitos kommentista :D

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut