kadotetut sanat

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

olen kadottanut sanani
ne ovat lähteneet
on liiankin hiljaista

joskus niin ihanan tuskastuneesti
osasin kuvailla raastavaa rakkauttani
olen jo unohtanut millaista on
kun aina pelkää menettävänsä

silloin rakkaus oli sitä
että itkee tyynyyn perjantaiyöt
miettii milloin tämä loppuu
ja joka ikinen ilta
yrittää todistaa että olen tämän illan arvoinen

mutta se onkin liian helppoa
että siitä irtoaisi tarinoita

kun muut miehet muut saivat kymmeniä runoja
sinä ansaitsisit romaanin
ja luulenpa
että siinä voisi olla ensimmäinen kaunis loppu

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut