Nimetön

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydämet irtoilevat päiväpeitostani

minä tanssin liian kaukana sinusta

ja kaikki muu on kauniimpaa
kuin me

Selite: 
montako (yhteistä) aamua tänään jäljellä?<br /> TJ 43
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin runosi tunteesta.
Erityinen ja Hieno.

kaunis on runosi
tykkäsin

kaunista niin kaunista

Pidin runosi tunteesta.
Erityinen ja Hieno.

kaunis on runosi
tykkäsin

kaunista niin kaunista

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut