odotan

Runoilija toukokuu

nainen
Julkaistu:
118
Liittynyt: 22.12.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 20:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
kuin hiljainen kuiskaus
sinä olet mennyt

tänäkään yönä
en jaksa sänkyyn saakka
tyhjiin lakanoihin sinun jättämiisi
kissanpetiin käperryn

olen haalea kuin tiistaipäivä
niin yksinäinen minä olen

jos lumi sataa oven eteen niin hiljaa
etten siihen herää
löydäthän minut täältä vielä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa tunnelmaa, moni käpertyy yksin, liian pitkään <3 
Puhutteleva runo.
Kuinka tämä koskettaakaan
Tosi koskettava runo
Koskettava, riipaiseva runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut