Onnettomat ajatukset

Runoilija PoemGirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.6.2004
Viimeksi paikalla: 2.9.2016 11:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.4.1991

Vuodesta 2004 kirjotellu tänne kaiken näköstä omasta elämästäni. Itselleni tätä teen, mutta on hienoa, jos joku pitää teksteistäni. Mun tekstit loppuu mahdollisesti sitten, kun löydän todellisen rakkauden - suurinhan osa näistä käsittelee rakkautta. -Nevermind I'll find someone like you - Adele
 

Ajatukset valtaavat mieleni
en pysty niistä avautumaan
sydäntäni riisumaan

Miksi minulle aina sattuu
ja tapahtuu
teen tästä päivä päivältä
vaikeampaa

Ajatukseni tuhoavat kaiken
en vain saa kerrottua niistä
sinulle

Eniten pelkään sinua
ja siinä samassa itseäni
mitä teenkään tunteilleni

Välimatka
joka kohta koittaa
tuhoaa minut
tiedän sen jo nyt

En vain saa ajatusta irti itsestäni
enkö voisi kerrankin olla onnellinen
ilman epäilyksiä

Uskoisin tulevaisuuteen
ja siihen
että sinä olet tarkoitettu
juuri minulle

ja että tämä kestää
kaiken sen
millä minä sen yritän tuhota

Ajatuksilla onnettomilla
pelkään niin
älä anna niiden tulla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot