Siperia sydämessä, ikiroutineen kaikkineen. Gulagien kauhut ja kärsimykset,kadonneet muistot,jäätyneeseen maahan haudatut. Siperia sydämessä talven pimeys...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Siperia sydämessä, ikiroutineen kaikkineen. Gulagien kauhut ja kärsimykset,kadonneet muistot,jäätyneeseen maahan haudatut. Siperia sydämessä talven pimeys...
Kommentit
Kovia, vahvoja mielikuvia. Tunnistan tämän, on ollut sydämessä siperiaa ja saharaa. Kylmää ja kuumaa, ankaria ilmastoja.
hieno ja kieli- sekä mielikuvallisesti rikas runo. Pidin!
Sivut