Iätön pimeys. Taivaantäysi mustaa. Sielun kaamos-pitkä pimeä korvien välissä. Silmien takana kylmyys...
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Iätön pimeys. Taivaantäysi mustaa. Sielun kaamos-pitkä pimeä korvien välissä. Silmien takana kylmyys...