Turha vaiva

Koko yön huokaillen
papiljotit päässä.
Vanhankansan nainen
ei kihartimiin luota.

Kaksi kerrosta
maalattua hiekkalaatikkoa
sade oikaisi kiharat
siilikampaukseen.

Selite: 
oletus
Kategoria: