Hyvää Juhannusta

Runoilija Ilmitalvehtija

nainen
Julkaistu:
53
Liittynyt: 6.4.2023
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 15:21

Asuinpaikka: Länsi-Uusimaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.12.1997

Hämmentynyt ihmisotus, joka tykkää kirjoittaa, kaikenlaista tajunnanvirtaa. Elämä on kivaa, vaikka tosi kummaa. Ymmärrä en puoliakaan, ja se jos jokin kiintoisaa. Hymyssä suin, etiä päin. 

 
Tipe tipe tip tap
Anoppi vanhemmille
Hyvää Juhannusta
Mikä pörisee en tiedä
Karamellivadelmia
Hui kauhia
Onko kisu nälkäinen
Missähän se toinen
Väsyttää (taas)
Nukun eri huoneessa
Kuumaa ja tunkkaista
Ei jäänyt yöksi
Aamulla juoksemaan
Myö lähetään uimaan
Tip tap titi tyy
Bileet sen kun yltyy
Pandoja ja nalleja
Tipe tipe jee jee
Maistuisiko vielä
Pitää olla kärsivällinen
Ei vahvuuksia
Jaksaiskohan mummolaan
Jalkapallo silppuna
Kova vauhti pikkukoiralla
Alkaako sisällissota
Tip tap taas kaatuu
Ajatukset hidastuu
Nähdään Porvoossa
Hymyilevä tappajavalas
Jäi toiseen huoneeseen
Ei oo viikonloppu
Jussia
Häntäkin näin ohi mennen
Kello jo niin paljon
Hyvää viikonloppua
Tipetipe tip tap tii
Titi tyy

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan mainio juhannusruno, jossa on huomioitu paljon.
Kiitti. Toivottavasti siullakin mainio Juhannus.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot