Varoitussavu

Runoilija varsijousi

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.9.2022
Viimeksi paikalla: 17.2.2024 12:49

Asuinpaikka: Turku
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Sademetsä kaatuu pihveiksi
enin soijasta menee rehuksi

miksi te ette kunnioita

eläimiä
puita
metsiä

vaan nautitte hetken irstasta lihanmausta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, tässäpä opetusruno kaikille lihansyöjille.
Toivon voivaani vaikuttaa!
 

Käyttäjän kaikki runot