Eksyä hautuumaalla

Runoilija Tengal

mies
Julkaistu:
23
Liittynyt: 25.10.2020
Viimeksi paikalla: 16.6.2024 22:55

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
20.11.1991

Runoilin täällä joskus '07-10 aktiivisesti toisella nimimerkillä.
 
Havupuiden varjoissa kiven verrattainen ikuisuus
huokailee Aurinkoon kurkottaen
tavallaan aina yltäen
minä vain haluan
eksyä hautuumaalla

Metsiköillä on ristinsä kannettavanaan
niin kuin poluilla neulasensa
tomuisine saattokuntineen
minulla vain haluni
eksyä hautuumaalla

Useimmilla ei täällä ole kiire
kuin korkeintaan unohduksiin
poikkeuksena minä
ja haluni
eksyä hautuumaalla
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno tuo toisto
mietityttävän mielenkiintoisesti kirjoitettu
Upeaa runoilua. Ja toisto toimii tässä hyvin.
Rakastan runoissa toistoa, tässäkin se toimii.
 

Käyttäjän kaikki runot