Andaman

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 14.5.2024 18:54

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Kolmannella saarella
   pystytämme leirin rannalle nro 5
Se käy pian:
   riippumatot palmujen väliin
Keittiönä toimii ajopuun juurakko
   johon ripustaa kattilat ja kanisterit
Kaikki ruokatarvikkeet pakataan
   pahvilaatikoihin ja nostetaan puuhun
Muuten rannalla vaeltavat puhvelit
   söisivät kaiken, myös laatikot
Kuu on kasvamassa yhä täydemmäksi
   ja lopulta vesi valtaa koko leirin
      kahdesti vuorokaudessa
Aaltojen rytmiseen suhinaan
   on helppo nukahtaa
Elämme ajasta irrallaan
    kuin unessa
      kaksi kaunista viikkoa
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Suomessakin on nyt helteistä, mutta ei se kaikille ole onni.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot