Riitasointu

Runoilija Sumela

nainen
Julkaistu:
116
Liittynyt: 2.2.2020
Viimeksi paikalla: 8.5.2024 7:31

Asuinpaikka: Hyvinkää
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Suothan, rakas, anteeksi

   kovat sanani

Mikään ei tee niin kipeää

   kuin sinä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi puhdistaa ilmaa, riitasointu. 
Kyllä, usen on niin!
Koskettavaa, rakkaan kanssa voi saada kaikki sovittua.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot