Saimaa-ilmiö 2023

Runoilija Rishi Rishinpoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2019
Viimeksi paikalla: 12.3.2024 14:14

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 








universumillinen
hutsun tutsun pillinen


rata-tata-taa
rata-tata-grrrrah

arabikeväällinen



"pois valuu nestettä / tätä sä et kestä"



kun profetiat luovat historiankirjoituksen
ja historia itse toistuu sykleissä spiraalin



kunnes oppi uppoaa

tai nousee  p i  n   t    a     a      n


 
Selite: 
https://www.youtube.com/watch?v=UwPeAWbK9JM
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikuttavaa kerrontaa, selite on suorastaan pysäyttävä.
 

Käyttäjän kaikki runot