In...

Runoilija Saipafan

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 27.11.2018
Viimeksi paikalla: 21.6.2023 21:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

hän kuuli kun kukkanen sulki
  ja painoi hennon pään
    hän kuuli kun hämärä kulki
      vielä yksinään
      luokse illan armaan
        jonka luona hän hiljaa varttui
          ja rauhallisena varmaan
           syysyötä hän kädestä tarttui
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeaa kerrontaa, olet varmasti runoillut joskus aiemminkin <3
Kaunista herkkyyttä on runossasi ja sointuvat riimit. Pidän paljon tästä
 Kiitos
 

Käyttäjän kaikki runot